ŞAMPİYON KARDEŞLERDEN KAYMAKAM YÖNDEN’E ZİYARET

ŞAMPİYON KARDEŞLERDEN KAYMAKAM YÖNDEN’E ZİYARET

İskenderun’u Ulusal ve Uluslararası arenada temsil eden Yüksel kardeşler, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’ i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlkokul 2.sınıf öğrencisi Kerem Çağatay Yüksel Kasım 2021 tarihinde düzenlenen 11. Dünya Shotokan Karate Şampiyonası’ nda 2 gümüş ve 1 bronz madalya, İskenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel Şubat 2022 tarihinde Hatay Okul Sporları Küçük ve Yıldız Karate İl Kata-Kumite İl seçmelerinde 1. olarak altın madalya ile döndüler.

Sporcu kardeşlerin antrenörü ve babası Kudret Yüksel, “İskenderun ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu zorlu süreçte yanımızda olan Sayın Kaymakamımız İskender Yönden’ e teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Yapılan ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten İskenderun Kaymakam İskender Yönden, “Yüksel kardeşlere başarılar dileyerek desteklerimiz devam edecektir. “ dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.