İSKENDERUN’A HASTANE MÜJDESİ

İSKENDERUN’A HASTANE MÜJDESİ

İskenderun Düğünyurdu Mahallesi’nde 600 yataklı yeni Devlet Hastanesi yapılabilmesi için hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca onaylandı.

Düğünyurdu Mahallesi sınırları içerisinde kalan ve Hazine Mülkiyetine kayıtlı parseller üzerinde 600 yataklı Devlet Hastanesi yapılabilmesi amacıyla mer’i imar planında konut alanı, ticaret alanı, park ve ibadet alanı kullanım kararlarının ‘Sağlık Tesis Alanı, Özel Kültürel Tesis Alanı, Ticaret Alanı, park ve yeşil alan kullanım kararlarına dönüştürülmesine yönelik hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği 3194 sayılı İmar Kanununun 9’ncu maddesi ve 1 No’lu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 97(ç) maddesi kapsamında bakanlıkça onaylandı. Söz konusu planlara ait pafta ve plan açıklamaları Hatay Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ilan panosunda 30 gün süreyle askıya çıkarıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.