DOĞALGAZ MAHALLELERE GECİKMELİ OLARAK VERİLECEK!

DOĞALGAZ MAHALLELERE GECİKMELİ OLARAK VERİLECEK!

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede devam eden doğalgaz hattı çalışmaları nedeni ile doğalgaz iletiminin bir süre daha gecikmeli olarak yapılacağını duyurdu.

Başkan yalçın yaptığı açıklamasında, “İlçemizde Doğalgaz Hattı çalışmaları yapımı devam ederken, Kurtuluş Mahallesi’ne doğalgaz iletimi planlanan tarihten 10 gün sonra yapılacaktır. Çamaltı ve Tutlubahçe Mahallelerinde ise bu gecikme bir süre daha uzayacaktır. Gecikme sebebleri ise;  Kurtuluş Mahallesi bölgesinde döşenen hatta 2 adet sızdırma tespit edilmiş olması. İlk etapta 4 bin metre olarak planlanan hattın 16 bin metre olarak uzatılmış olması. Abonelik alınmamış olsa bile her bağımsız meskene bağlantı kutusu eklenmesi. İşlemlerinden kaynaklıdır.  Ayrıca yapılan kazılar nedeniyle bozulan yollarda üst kaplama çalışmaları, test çalışmaları tamamlandığında  başlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.