TEKSÖZ, ESNAFIN 7/24 EMRİNDE

TEKSÖZ, ESNAFIN 7/24 EMRİNDE

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Samandağ’a çıkarma yaptı. Başkan Teksöz, Hatay’da esnaflık bilincinin ve esnaf çeşitliliğinin en fazla olduğu, ekonomik hayata en fazla katılımın olduğu ilçelerin başında gelen Samandağ’a yaptığı ziyaretlerden tam destekle ayrıldı. Başkan Teksöz, Samandağ temasları kapsamında sırasıyla Samandağ Şoförler Odası Başkanı Mustafa Terzi, Samandağ Terziler odası başkanı Ali Doğru’yu Berberler ve kuaförler odası başkanı Nadir Açıkgöz ve Refik Gümüşoğlu ile birlikte, Samandağ Bakkallar ve bayiler odası başkanı Necdet Arslan’ı, Samandağ Berberler ve kuaförler odası başkanı Nadir Açıkgöz’ü ve Samandağ’da çalışmalarını sürdüren esnafları ziyaret etti. Başkan Teksöz, esnafın 7/24 emrinde olduğunu kaydederek esnafların baştacı olduğunu kaydetti.

TEKSÖZ: ESNAFIMIZ BİZDEN, BİZ DE ESNAFIMIZDAN MEMNUNUZ

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Samandağ temaslarıyla ilgili Hatay Meş’ale Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada; “Samandağ’ımızın verdiği destekten çok memnunuz. Bundan eminim ki onlar da bizden memnun. Samandağ için yapılmasını planladığımız çok projemiz var. İnşallah önümüzdeki dönemde siyasilerimizin ve başkanlarımızın destekleriyle bu projeleri hayata geçirerek esnafımıza rahat nefes aldıracağız. Hatay esnafı bize güveniyor, abisi, babası olarak benimsiyor. Bu bizim çalışma azmimizi de perçinlemektedir. Samandağ esnafına yaptığım ziyaretlerde bizden memnun olduklarını gördük. Biz de onlardan memnunuz. Allah da onlardan razı ve memnun olsun. Samandağ gibi diğer ilçelerimizde de ziyaret ve temaslarımızı sürdüreceğiz. Esnafımız neredeyse biz ayaklarına kadar gideceğiz” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.