KARA, VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI DİNLİYOR

KARA, VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI DİNLİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, ilçe ilçe, mahalle mahalle vatandaşların arasında olarak dertlerini sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.
Deprem bölgesi Hatay’ı karış karış gezen ve her vatandaşa dokunan, her derdini bire bir dinleyen bir siyasetçi misyonuyla da takdir toplamaya devam ediyor.

Özellikle kadınların sıcak ilgisi ile karşılaşan Nermin Yıldırım Kara, günü yine yollarda, mahallelerde, ilçelerde geçirdi. Kırıkhan hassa Kumlu ilçelerinde kah çiftçi kadınların derdini dinledi, kah sanayi esnafının sıkıntılarına ortak oldu. Her gittiği ilçede ve mahallede güler yüzlü karşılanan ve sıcak ilgi gösterilen Nermin Yıldırım Kara, Millet ittifakının iktidarında 7’den70’e her kesimin sorunlarına çözüm bulmak için meclisteki ses ve nefes olacağı sözünü verdi.

HER VATANDAŞIMIZIN SORUNUNU BİLİYORUZ
Hatay’ın her karış toprağında yaşayan her vatandaşın sorununu bildiğini ifade eden Kara, “Çevre Koruma Derneği başkanlığım nedeniyle devamlı geldiğim gittiğim ve sorunlarına ortak olduğum vatandaşlarla bu defa siyasetçi olarak kucaklaşıyoruz. Parti gözetmeden siyaset gözetmeden her türlü çevre sorunlarında ben bu halkımın yanındaydım. Bu sorumluluk bilinciyle geçmiş zamanda her bir Hataylı vatandaşın sorununa çözüm aradığımı, onların yanında olduğumu bizzat bildikleri için sağ olsunlar beni bağrına basıyorlar.

Ne mutlu siyaset olmadan da güzel bir izlenim bırakmışım. Ama işte şimdi çözüme daha erken kavuşmak için bir fırsat doğdu. Mecliste Hataylıların sesi kulağı olacağım. Meclis kürsüsü Hataylı hemşehrilerimin sorunlarını yüksek sesle dile getireceğim ve çözüm için ne yapılması gerektiğini söyleyeceğim bir yer olacak. Ülkemizin zaten son 20 yılda her anlamda nasıl bir girdap içerisinde olduğunu görüştüğümüz vatandaşlar biliyor ve seslendiriyor. Hem ülke hem de yerel anlamda sorunların çözüme kavuşması için işte bir fırsat. Bu devran böyle gitmeyecek. Çadırda kalan evini işini kaybetmiş binlerce Hataylı her gün bizlerden çare bekliyor. Farkındayız her şeyin. Yaşıyoruz görüyoruz. Millet ittifakı ve 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu her bir vatandaşın her bir sorununu çözmeye söz verdik” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.