YAYMAN, BAYRAMDA ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

YAYMAN, BAYRAMDA ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hatay Milletvekili  Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Bestami Antepli ve yönetim kurulu üyeleri  ile birlikte şehit ailelerinin bayramını kutladı.Bugüne kadar şehit ailelerini  her  fırsatta ziyaret ederek  onları yalnız bırakmayan  Hatay Milletvekili  Hüseyin Yayman, bayramın son gününde şehit ailelerini unutmadı.Şehitlerimiz Kadir Hasan Demirkol, Mikdat  Ataş  ve Haydar Şenel’in ailelerini ziyaret eden  Milletvekili  Hüseyin Yayman ve beraberindeki heyet,  şehitlerimize  Allah’tan rahmet dilediler..

Hatırlanmak Çok Güzel

Milletvekili Hüseyin Yayman şehit ailelerini  ziyaretinde “Sizler bizim baştacımızsınız. Sizin acınız bizim acımızdır. Sonsuza kadar yanınızdayız” diye konuştu.Şehitlerin emaneti ailelerinin  her daim yanlarında olduklarını belirten Hüseyin Yayman; “Sizler şehitlerimizin bizlere emanetlerisiniz. Sizin  acınız bizim acımızdır. Evladın yeri asla doldurulamaz.  Ama bizleri her türlü ihtiyacınızda koşabileceğiniz bir evladınız olarak görün. Bizler sizlerin hizmetkarlarıyız. Vatanı uğruna canlarını  fedakarca  veren tüm şehitlerimiz sizleri  bizlere emanet etmişlerdir. Sizlere hizmet etmek kadar kutsal bir görev yoktur. Sizleri seviyoruz ve her daim yanınızda olmaya  söz veriyoruz. ‘ dedi.

Bizleri Unutmayın

Şehit aileleri  ise Milletvekili Yayman ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sunarak, ”Çok teşekkür ederiz, bizleri hatırlamanız yeterli. Sizden hiçbir isteğimiz yoktur. Tek isteğimiz bizleri unutmayın. Sizin gibi insanlara ihtiyacımız var. Allah sizlerden razı olsun” diyerek, duygularını dile getirdiler. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, aileler evlatlarıyla ilgili hatıralarını anlattılar.

Evlatlarının şehit olacağının içlerine doğduğunun altını çizdiler. Milletvekili Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal  Çelik, Şehitler Dernek Başkanı Bestami Antepli ve beraberindeki heyet, Kırıkhan Güzelce Jandarma Karakolunu ziyaret ederek  burada görev yapan askerlerle bayramlaştılar.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.