SERGİDE EMEĞİ GEÇENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

SERGİDE EMEĞİ GEÇENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 18 Aralık’ta bir avm’de gerçekleşen ‘’Dijital Dünya ve Çocuk’’ adlı resim sergisine katkıda bulunan öğrencilere ödül verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Kızılay İşbirliği ile gerçekleşen hediye takdim törenine Hatay Kızılay Şube Başkanı Kudret Özbakış ile İl Müdür Yardımcıları Sabahattin Büyüktelli ve Mahmut Aldatmaz katıldı. Özbakış, Büyüktelli ve Aldatmaz, öğrencilere hediyelerini takdim ederek, emeklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

RESİMLER ÖĞRENCİLER TARAFINDAN HAZIRLANDI

Kızılay Hatay İl Müdürlüğü’nden tören ile ilgili yapılan açıklamada; “18 Aralık 2021 tarihinde Palladium Avm’ de düzenlenen sergiye destek sağlayan Okul Destek Projesi çocuklarına hediyeler verildi. Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele çalışmaları kapsamında, İl Müdürlüğümüz ve Türk Kızılay Antakya Çocuk Koruma Merkezi işbirliğinde, internet, sosyal medya ve dijital oyunlar temalarını içeren ‘’Dijital Dünya ve Çocuk’’ adlı resim sergisi 18 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Sergideki resimler, farklı yaş gruplarından olan Okul Destek Projesi yararlanıcıları, Türk Kızılay Antakya Çocuk Koruma Merkezi yararlanıcıları ve lise öğrencileri tarafından sağlanmıştır. Sergiye destek sağlayan Okul Destek Projesi çocuklarına Kızılay Hatay Şube’de, Hatay Kızılay Şube Başkanı Kudret Özbakış ile İl Müdür Yardımcılarımız Sabahattin Büyüktelli ve Mahmut Aldatmaz’ın katılımlarıyla hediyeler verilmiştir” denildi.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.