CHP, HER ZAMAN HALKTAN YANA OLDU

CHP, HER ZAMAN HALKTAN YANA OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Parlar, CHP’nin sadece ismen değil ideolojik olarak da her zaman halktan yana olduğunu söyledi.

Atatürk’ün sözlerini hatırlatan ve Türkiye’deki iki büyük eserden bir tanesinin CHP olduğunu kaydeden Başkan Parlar; “9. Ordu Müfettişi göreviyle Samsun’a çıktıktan sonra; Halk için mücadele edip yılmayan, halkı yüce bilip, halka dair duruşunda tehditlere aldırmayan. Halkına sevdasından rütbeleri sökülünce kahrolmayan ve halkın sinesine dönmeyi en yüce makam sayan bir ruh vardır. Bu ruhun iki büyük eserinden biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu eserleri şaheserlere çevirmek için Cumhuriyet Halk Partisi olarak 99. yılımızda da, ayçiçeklerinin yüzünü güneşe çevirdiği gibi, yüzümüzü daha da fazla halkımıza çeviriyoruz. Ne yaparsak önce halkı düşünerek yapıyoruz. Sessizlerin sesi, kimsesizlerin kimsesi oluyoruz. Bir asra yakın mazimiz; siyaseti halkı için şahsi beklentiden uzak yapanlara mihmandardır. Bu büyük çınarın gölgesindeki her adımımız ise gelecek nesillerin önümüze getirecekleri bir imtihandır. İktidara giden yolda öncelikle Ulu Önderim ve Genel Başkanım Mustafa Kemal Atatürk, arkadaşları ve kaybettiğimiz partililerimizi saygıyla anıyor, tüm örgütümüze tebriklerimi sunuyor, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum.” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.