ATSO’DAN HATAY’A ULUSLARARASI DESTEK

ATSO’DAN HATAY’A ULUSLARARASI DESTEK

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, depremde yerle bir olan Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için ulusal ve uluslararası arenada destek görüşmelerini sürdürüyor.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin öncülüğündeki heyet, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Üst Düzey Yöneticilerinden Türkiye Bölge Direktörü Arvid Tuerkner liderliğinde Banka Türkiye Başkan Yardımcıları ile bir görüşme gerçekleştirdi. Hatay’da iş dünyasının kalkındırılması ve bu yol ile Hatay’ın yaralarının sarılması hedefleniyor. Gerçekleşen görüşmeyle ilgili ATSO’dan yapılan açıklamada, “Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Üst Düzey Yöneticilerinden Türkiye Bölge Direktörü Sayın Arvid Tuerkner liderliğinde Banka Türkiye Başkan Yardımcıları; Şule Topçu Kılıç, Mehmet Uvez ve EBRD kıdemli sektör bankacılarının katılımlarıyla Teofarm Çiftlik’te toplantı gerçekleştirdik. Toplantıya aynı zamanda Genel Sekreterimiz Ali Mullaoğlu ve Doğu Akdeniz Abigem Müdürü Samet Fırat Soydemir katıldı” denildi. Gerçekleşen görüşmenin Hatay’a olumlu olarak yansıması bekleniyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.