HATAYLI AVUKAT DENEYİMLERİNİ KİTAPLAŞTIRDI, “HAYATA KARŞI SUÇLAR”

HATAYLI AVUKAT DENEYİMLERİNİ KİTAPLAŞTIRDI, “HAYATA KARŞI SUÇLAR”

Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı Yarseli köyünde 1969 yılında doğan avukat Safa Ezer tarafından kaleme alınan Hayata Karşı Suçlar kitabı avukatlık mesleğine ışık tutuyor.
Gazetemiz Hatay Meş’ale Gazetesi’nin kuruluşundan bu yana hukuk danışmanlığını da başarıyla üstlenmesinin yanı sıra yıllardır serbest avukatlık yapan, daha önce de çeşitli kurumlarda öğretim görevlisi olarak çalışan Safa Ezer’in çıkardığı kitabının dağıtımı seçkin kitapçılarda ve internet sitelerinde sürüyor. Ocak ayı itibariyle satışı başlayan kitaba ilginin oldukça yoğun olduğu öğrenilirken, mesleğe gönül vermiş olan binlerce avukata adeta başucu kitabı olacak nitelikteki Hayata Karşı Suçlar kitabı uygun fiyatla sizlere ulaşıyor. Bilge Yayınevi tarafından satışı internet üzerinden süren kitabın başlangıcından bitişine dek yoğun bir hazırlık süreci geçiren Safa Ezer, kitabına gereken kıymetin verilmesini isteyerek, Hayata Karşı Suçlar kitabının hukuk dünyasına armağanı olduğunu kaydetti.
SAFA EZER KİMDİR?
1994 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldu. 1996 yılından bu yana Hatay Barosuna kayıtlı olarak Antakya da serbest Avukatlık yapmaktadır. 2006 ile 2013 yılları arasında Hatay Polis Meslek Yüksek Okulunda Türk Ceza Hukuku ve Ceza Muhakemesi Hukuku alanında öğretim görevlisi olarak ders vermiştir. Halen Antakya’da serbest Avukatlık mesleğine devam etmektedir.
Ezer’in kitabına: https://www.bilgeyayinevi.com/hayata-karsi-suclar–2023-ocak linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
Hatay Meş’ale Gazetesi olarak hukuk danışmanımız olan başarılı avukat Safa Ezer’e kitabının hayırlı olması temennilerini iletiyoruz. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.