VATANDAŞLAR ŞEHİR İÇİ ULAŞIMDA İNDİRİM TALEBİNDE BULUNDU

VATANDAŞLAR ŞEHİR İÇİ ULAŞIMDA İNDİRİM TALEBİNDE BULUNDU

Son akaryakıt indiriminden sonra vatandaşlar şehir içi ulaşımda indirim talebinde bulundu ve yetkililere seslendi.Yıl içerisinde peş peşe benzin ve motorine gelen zamlar doğrultusunda arttırılan toplu taşıma bilet fiyatları, vatandaşın cebini yakıyor.Şehir içi toplu taşıma tarifeleri tam bilet 9,00 TL, indirimli 6,03 TL, tam aktarma 6,03 TL ve indirimli aktarma ise 4,04 lira olduğunu söyleyen Hataylılar, kısa mesafe için bu ücretlerin çok olduğunu vurguladılar.

Akaryakıt fiyatlarının 23 liraya gerilemesi ile vatandaşların gündemine, şehir içi ulaşımda indirim talebi girdi. Gazetemiz muhabirine görüş bildiren vatandaşlar, “Kısa mesafe için 9 lira çok fazla. Gerçi bu ücret şuanda her yer için çok fazla. Ayrıca birçok ilde ulaşım, Antakya kadar pahalı değil. Örneğin İstanbul gibi bir yerde adamlar iki yaka arası bizden ucuza gidiyor. Bizde Esentepe den köprübaşına 9 TL veriyoruz. Benzine zam gelince zam indirim gelince ses seda yok” tepkisinde bulundular.

Otobüs sahipleri ise gelir gider dengelerinin kendilerini kurtarmadığını öne sürdüler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.