MHP ARSUZ İLÇE BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM

MHP ARSUZ İLÇE BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Arsuz İlçe Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Arsuz İlçe Başkanlığına atanan Ercan Kesik, İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay ve ilçe yönetim üyelerinin katılımları ile düzenlenen devir teslim töreniyle resmen görevine başladı. Arsuz İlçe Başkanı Kesik, “Dava arkadaşlarımızla birlikte bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Yarım asırlık geçmişiyle MHP, Türkiye’nin birleştirici gücü, milli ruhu olmuştur. Arkadaşlarımızla birlikte bilgi ve tecrübelerimizi karar alma mekanizmasına aktarmak için istişareler yaparak ülkemize ve Arsuz’umuza faydalı hizmetler sunma gayretinde olacağız. Bu görev bir bayrak yarışı ve davamızın emrinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yapılan görev dağılımı ise şu şekilde oldu: İlçe Sekreteri: Hasan Büyük, Turgay Dönmez, İlçe Muhasibleri: Murat Bozdemir, İmdat Vermez Başkan Yardımcıları: Ramazan Kabaklı, Turgut Bayram, Mehmet Erfakı, Serkan Sürer, Bekir Ordulu, Kadın Kolları Sorumluları: Gülperi Bekçi, Çiğdem Kalkan, Feray Kılıç, Mahalle Koordinatörleri: Turgay Hançer, Mehmet Kutluay, Gençlik Temsilcileri: Davut Yorgun, Soner Erfakı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.