DÖRTYOL’DA “8. İLK KURŞUN KÜLTÜR SANAT VE TURUNÇGİL FESTİVALİ” DÜZENLENDİ

DÖRTYOL’DA “8. İLK KURŞUN KÜLTÜR SANAT VE TURUNÇGİL FESTİVALİ” DÜZENLENDİ

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Milli Mücadele’de işgalci düşman kuvvetlerine ilk kurşunun atılışının 104. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde “8. Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali” düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan festivalde narenciye yarışmasında dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi.

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, “Milli Mücadele’de ilk kurşunun 19 Aralık 1918 yılında ilçemizde işgalci kuvvetlere karşı atılışının 104. yılını kutlamak adına her yıl geleneksel hale getirdiğimiz 3 gün sürecek olan festivalimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Festivalimizin gerçekleşmesinde bizlere katkı sunan ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

ATİYE, AÇIK HAVA KONSERİ VERDİ

Sanatçı Atiye, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen 8. Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivalinde açık hava konserinde sahne aldı.Milli Mücadele’de işgalci düşman kuvvetlerine ilk kurşunun 19 Aralık 1918’de atılışının 104. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 8. Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivalinde konser vermek için Dörtyol’a gelen Sanatçı Atiye festival alanında verdiği konser ile binlerce hayranı ile buluştu. Konser alanını dolduran binlerce hayranının alkışları arasında sahneye çıkan Atiye sevilen birbirinden değerli slow ve hareketli şarkılarını sevenleri için söyledi. Konser sonunda Sanatçı Atiye’ye festival anısına Belediye Başkanı Fadıl Keskin çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.