BAŞKAN YAPAR YENİ ANTAKYA’YI ANLATTI

BAŞKAN YAPAR YENİ ANTAKYA’YI ANLATTI

Başkan Yapar, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ve Önceki Dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi Ağırladı

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan Yapar’a AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu eşlik etti.

Belediye hizmetleriyle ilgili bilgiler veren Başkan Yapar, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Yapar, ilgisinden ve desteklerinden dolayı AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye teşekkür etti. Başkan Yapar, ziyaretin ardından AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye hediye takdiminde bulundu.

REKLAM ALANI

Uzun Çarşı Ziyareti

Başkan Yapar, daha sonra AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti.

Başkan Yapar’a AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.Uzun Çarşı ve çevresindeki yapılarda devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Yapar, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye Hatay’a verdiği önem ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yapar ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Uzun Çarşı esnafı ile sohbet ederek istişarelerde bulundu. Ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.