HATAY’DA SGK VE TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN EMEKLİ ADIMI

HATAY’DA SGK VE TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN EMEKLİ ADIMI

2024 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Emekliler Yılı” ilan edilmesinin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü arasında emeklilere pozitif ayrımcılık içeren mutabakat metni imzalandı.

SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve Ticaret İl Müdürü aynı zamanda İl Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Halit İmrek arasında imzalanan protokol çerçevesinde emeklilere Tüketici Hakem Heyeti başvurularında öncelik tanınacak.

BAL: EMEKLİLERİMİZE YÖNELİK PROJELERE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİK

REKLAM ALANI

Protokolü imzalamanın kendileri adına memnuniyet yarattığını ve bu gelişmenin emeklilere yönelik atılmış önemli bir adım olduğunu kaydeden SGK İl Müdürü Hamit Bal, imzalanan protokol ile ilgili açıklamasında; “Emeklilerimize yönelik projelere bir yenisini daha ekledik. 2024 Emekliler Yılı kapsamında Türkiye Yüzyılının emektarları olan kıymetli emeklilerimizin karşılaşabilecekleri sorunlarda her anlamda desteklenmelerini sağlamak amacıyla İl Müdürlüğümüz ile Hatay Ticaret İl Müdürlüğü arasında Tüketici Hakem Heyeti başvurularında emeklilerimize öncelik tanınması için protokol imzaladık. Hatay Ticaret İl Müdürü İl Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Halit İmrek’le imzalanan protokol ile Ticaret İl Müdürlüğü tüketici hakem heyeti başkanı olarak sorumluluk alanı içerisinde 104 Bin TL’ye kadar yaşanabilecek uyuşmazlıklarda emeklilerimizin hakem heyetine yapacakları başvurulara öncelik tanınması konusunda mutabakat sağladık” ifadelerine yer verdi.

İMREK: EMEKLİLERİMİZE DÖNÜK ÖNEMLİ BİR PROTOKOL İMZALADIK

Hatay Ticaret İl Müdürlüğü İl Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Halit İmrek de protokolün ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Hatay Ticaret İl Müdürlüğü İl Tüketici Hakem Heyeti Başkanı olarak SGK İl Müdürümüz Hamit Bal ile imzaladığımız protokol ile Ticaret İl Müdürlüğü tüketici hakem heyeti başkanı olarak sorumluluk alanımız içerisinde 104 Bin TL’ye kadar yaşanabilecek uyuşmazlıklarda emeklilerimizin hakem heyetine yapacakları başvurulara öncelik tanınması konusunda mutabakat sağladık. İmzalanan protokolün kurumlarımıza ve emeklilerimize hayırlı olması temennilerini iletiyorum.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.