MİLLETİN HİZMETKARI, REYHANLI’DA MİLLETİ DİNLEDİ

MİLLETİN HİZMETKARI, REYHANLI’DA MİLLETİ DİNLEDİ

Milletin hizmetkarı, hizmet ve dava adamı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Şehir Buluşmaları kapsamında ziyaret ettiği Reyhanlı’da milleti dinledi.

Her platformda Hatay halkının hizmetkarı olduğunu kaydeden Milletvekili Yayman, deprem felaketinin ardından en çok göç alan ilçelerin başında gelen Reyhanlı temaslarında Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, ilçe yöneticileri ile birlikte ilçe genelinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Çarşı ve Pazar ziyaretlerinin ardından mahalleleri dolaşan Milletvekili Yayman, mahallelere kazandırılacak mega projeleri de vatandaşlara açıkladı.

ZİYARETLERE ÇARŞI-PAZAR TURU İLE BAŞLADI

Milletvekili Yayman, Reyhanlı temaslarına çarşı-Pazar turu ile başladı. İlk olarak esnafların ve daha sonra da vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Yayman, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kendilerine verdikleri destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Yayman daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Varışlı, Tayfur Sökmen, Konuk, Nergizli, Kuletepe ve Beşaslan Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ YAYMAN REYHANLI’YI KALKINDIRACAK PROJELERİ AÇIKLADI

2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Hatay Bölge Milletvekili Hüseyin Yayman, ilk olarak istekleri olan vatandaşları dinledi. Anında çözülebilecek olan sorunlarla ilgili yetkilileri arayarak sorunu ileten Milletvekili Yayman, diğer sorunlar için de çözüm sözü verdi. Millete hizmet yolunda yapılan çalışmaları da aktaran Milletvekili Yayman, deprem bölgesi olması dolayısıyla Hatay’a yapılacak projeleri de aktardı. Reyhanlı’nın kalkınması için işsizlik probleminin çözülmesi gerektiğini kaydeden Yayman, ilçeye kazandırılacak projelerle ilgili açıklamasında; “Reyhanlı’nın 45 gün içerisinde Gazi Mürsel ve Mehmetbeyli açılan kuyularla su sorununu tamamen ortadan kaldırıyoruz. Cilvegözü Sınır Kapısının civarına yeni bir Organize Sanayi Bölgesi’nin yapımına çok yakında başlanılacak. Varışlı Mahallesi gençleri için halı saha yapılacak.  Reyhanlılı hemşehrilerimiz yeni bir pazar alanına kavuşacak. Atatürk Caddesi’nde halk kütüphanesi yapılarak kitapseverlerin beğenisine sunulacak” ifadelerini kullandı.

Reyhanlılı vatandaşlar tarafından heyecanla karşılanan projelerin ardı ardına hayata geçirileceğini kaydeden Milletvekili Yayman, Reyhanlılı vatandaşlardan AK Parti’ye olan desteklerini sürdürmelerini istedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.