ÜLKEM OKUYOR DERNEĞİ’NDEN YANGIN EKİPLERİNE DESTEK

ÜLKEM OKUYOR DERNEĞİ’NDEN YANGIN EKİPLERİNE DESTEK

Antakya-Serinyol-Tahtaköprü ormanlığında meydana gelen büyük yangın, 3 Ağustos Cumartesi günü öğleden sonra başladı ve 15 saat 30 dakika süren yoğun bir mücadeleye sahne oldu. Hatay Antakya Uzunalıç Mevkii’nde çıkan yangında büyük bir ormanlık alan tamamen kül oldu. Yangının söndürülmesi için yürütülen uzun ve zorlu mücadelenin her anında, Ülkem Okuyor Derneği gönüllüleri itfaiye ekiplerinin yanındaydı.

Gönüllüler, yangın söndürme çalışmalarına destek olan ekipleri yalnız bırakmayarak, onlara içme suyu ve ayran ikramında bulunarak dayanışma ruhunu güçlü bir şekilde ortaya koydu. Bu anlamlı destek, hem söndürme ekiplerinin moralini yükseltti hem de toplumsal dayanışmanın ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ayrıca bu Dayanışma zincirinin içerisinde Serinyol esnafları da yer aldı ve ekiplere dağıtılan ayranların ücretsiz şekilde dağıtılmasına vesile oldu.

Ülkem Okuyor Derneği’nin, gönüllülerin ve esnafın bu örnek davranışı, toplumsal yardımlaşmanın ve yardımlaşmanın gücünü kanıtlayarak, zor zamanlarda birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini vurguladı.  Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.