ALTINÖZÜ BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISINI YAPTI

ALTINÖZÜ BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISINI YAPTI

Altınözü Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısını belediyenin konferans salonunda gerçekleştirdi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri belediye meclis üyeliği huzur hakkı ücretinin belirlenmesi, zabıta personelinin ek mesai ücretinin tespiti ve Altınkaya Mahallesi’ne kazandırılacak olan Tarım Hayvancılık Tesis Alanı’nın Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğine uygunluğu maddelerini görüşerek karara bağladı.

Buna göre meclis başkan ve üyelerine huzur hakkı olarak azami tutar olan brüt 492 TL ödenmesi kararlaştırıldı.Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve özel güvenlik hizmetlerinde fiilen çalışanlara, fazla mesai ücreti olarak yılı bütçe kanununda belirlenen üst sınırı aşmamak kaydıyla belediye meclisi kararı ile tespit edilen maktu tutar ödenmesi noktasında aylık maktu fazla çalışma ücretinin üst sınırı olan 845 TL ödenmesi maddesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin bir diğer maddesinde ise Altınkaya Mahallesi 114 ada 35 numaralı parselde Altınözü Birlik Zeytincilik ve Ticaret Limited Şirketi adına kayıtlı Tarım Hayvancılık Tesis Alanı (Zeytinyağı Üretim,

Dolum, Paketleme ve Depolama Tesis Alanı); yapılması amaçlı 1/1000 Ölçekli Uygulama

İmar Planı Yapımı ile ilgili evraklar tetkik edildi.

Yapılmak istenen Uygulama İmar Planı’nın İmar Kanunu’na ve buna bağlı Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğine, Üst Ölçekli Plan ve Plan Hükümlerine uygun olduğu kararı alındı.

Şubat ayı meclis toplantısında alınan kararların ilçeye hayırlı olmasını dileyen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Altınözü Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantımızı, Belediyemizin Konferans salonunda gerçekleştirdik. Toplantıya katılım gösteren meclis üyelerimize teşekkür ediyor, alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

Altınözü Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını 1 Mart 2023 Çarşamba günü saat 13.30’da gerçekleştirecek. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.