YEŞİLDAL ESNAFA UMUT AŞILADI:“UZUN ÇARŞI’MIZ AYAĞA KALKACAK”

YEŞİLDAL ESNAFA UMUT AŞILADI:“UZUN ÇARŞI’MIZ AYAĞA KALKACAK”

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, kentin hayat damarı olan Tarihi Uzun Çarşı’da tamamlanan çalışmaların ardından incelemelerde bulundu. 

900’den fazla birimin zarar gördüğü alanın kapsamlı çalışmalarla geleceğe bırakılacak en güzel miras olacağını kaydeden Vekil Yeşildal, esnaf ile omuz omuza ve el birliğiyle Uzun çarşıyı eski coşkulu günlerine kavuşturacak afetlere dirençli aslına uygun inşaa edeceklerini ifade etti. Aslına uygun şekilde yeniden inşaa edilen Uzun Çarşıda incelemelerde bulunup ayakta kalan bölümlerde faaliyet gösteren esnaflar ve hemşehrileri ile kucaklaşan Yeşildal, Uzun Çarşı’daki işleri tamamlandığında bölgenin eski canlılığına kavuşacağını, Kültür mirası tarihi eserlerin yeniden şehre kazandırarak Hatay’ı Kültür ve Turizm alanında yükseğe taşıyacaklarını kaydetti.

ESNAFLAR VEKİL YEŞİLDAL’A TEŞEKKÜR

REKLAM ALANI

Uzun Çarşı temasları kapsamında bir araya gelerek isteklerini dinlediği vatandaşlar, Milletvekili Adem Yeşildal’a 6 Şubat’tan bu yana kente yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Hatay’ın, öz evlatlarının eliyle ayağa kaldırılmasının memnuniyeti içinde olduklarını kaydeden vatandaşlar, son dönemde yerel yönetim ile merkezi yönetimin tek çatı altında toplanmasının karşılığında Hatay’ın hizmetleri daha hızlı şekilde kazandırıldığını belirttiler. Uzun Çarşı’nın binlerce vatandaşa ekmek kapısı olduğunu da kaydeden bölge esnafı, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.