DEPREM NEDENİYLE DURAN KURAN KURSU İNŞAATI YENİDEN BAŞLADI

DEPREM NEDENİYLE DURAN KURAN KURSU İNŞAATI YENİDEN BAŞLADI

Hatay’ın Altınözü ilçesinde 6 Şubat deprem felaketi nedeniyle durdurulan Kuran kursu inşaatı kaldığı yerden yeniden başladı.

Altınözü ilçesi Altınkaya Mahallesi kavşağında yapımı tam gaz devam ederken yaşanan asrın felaketi sebebi ile çalışmalarına ara verilen Erkek Hafızlık Kur’an Kursu inşaatının çalışmaları yeniden başlandı.

İLÇE MÜFTÜSÜ KURSA YARDIM TALEBİNDE BULUNDU

REKLAM ALANI

Yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere inşaata gelen Altınözü ilçe Müftüsü Yahya Okşar, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında: ”6 Şubat Depremi sebebiyle ara verdiğimiz, Erkek Hafızlık Kur’an Kursu inşaatına Hayırsever Mustafa Güney’in tam desteği ile kaldığımız yerden tekrar başladık. İnşaat alanını birlikte incelemelerde bulunduk. Maddi desteklerinizi bekliyoruz. Desteklerinizi Halkbank Altınözü şubesi Dernek hesabından veya ilçe Müftülüğünden yapabilirsiniz. Yüce Mevla yaptığınız yapacağınız hayırları dergahı izzetinde kabul buyursun” ifadelerine yer verdi.

5 bin 421 metrekare kapalı üzerinde bulunan, yatılı Kuran Kursu projesinin içerisinde özel hafızlık odaları, konferans salonu, kütüphane, mescit, spor salonu, odalar, kantin, 200 kişilik toplantı salonu ile çok yönlü hizmet verecek. Projede duş ve lavabo bulunan 4’er kişilik yatakhaneler ile teras katında yemekhane bulunuyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.