CHP’Lİ TOKDEMİR HALKLA BULUŞTU

CHP’Lİ TOKDEMİR HALKLA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, ofisinde vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Tokdemir, son olarak ova bölgesinin büyük çiftçilerinden Bülent ve Erkan Çıray ve bölgenin kanaat Önderlerinden Abdurrahman Cüneydioğlu’nu kabul etti. Tokdemir, gündemi ziyaretçileriyle değerlendirdi. Zor durumda olan Türkiye’nin kurtuluşunun CHP ile olacağını kaydeden CHP’li Tokdemir, tüm vatandaşları CHP’ye davet etti.

TOKDEMİR: HALKIN İKTİDARINI BİRLİKTE KURACAĞIZ

Ziyaretçilerine hitap eden Tokdemir; “Türkiye’nin kamucu bir yönetime ihtiyacı var. Kamunun kaynaklarını halk için kullanacak bir iktidara ihtiyaç vardır. Geçmişteki eksiklikleri gidererek, buna da gerekli tedbirler alınarak mutlaka Türkiye’de demokrasiyi sağlamamız gerekiyor. Değerlerimize, ülkemize sahip çıkmak için Cumhuriyet Halk Partisine önemli görevler düşüyor. CHP Hatay İl Örgütü, ilçe örgütleri, kadın kolları ve gençlik kollarıyla ev ev ziyaretlerde bulunarak bu mücadeleye önemli bir destek veriyor. Bizler de Türkiye’nin dört bir yanında 100 milletvekili arkadaşlarımızla 50’den fazla ilde bir çalışma yapıyoruz. Buralarda esnafla, sivil toplum kuruluşlarıyla, vatandaşlarla bire bir temaslarla, yerinde durumları tespit edip çözüm önerileriyle birlikte, bizim çözüm önerilerimizi onlara yöneltiyoruz, onların taleplerini de genel merkezimize taşıyoruz. Hatay’da ve ülke genelinde bu çerçevede aylardır süren yaptığımız faaliyetin sonunda Türkiye’nin geleceğini birlikte kurtaracağız” dedi. Vatandaşlara ziyaretleri için teşekkür eden Tokdemir, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.