Abigem bir ilke daha imza attı

Abigem bir ilke daha imza attı

Abigem bir ilke daha imza attı

Girişimcilik eğitimleri ve sonrasında girişimcilerin takibi onlara yol gösterilmesi babında başarılı çalışmalara imza atan Doğu Akdeniz Abigem bir ilke daha imza atarak hem borçlunun hem de alacaklının korunduğu “Konkordato” seminerini düzenledi.Girişimci ve Kobilerin yoğun katılım gösterdiği seminerde Türkiye’nin en başarılı avukatlarından biri olan Av. Uğur Poyraz “Konkordato” konusunda gerekli bilgilendirmeler yaptı. Doğu Akdeniz ABİGEM Direktörü İdil Teoman ve Girişimci ve Kobilerin baştan sona dikkatli bir biçimde dinledikleri seminerde Av. Uğur Poyraz merak edilen soruları da cevapladı.Böylesine faydalı bir seminer düzenledikleri için katılımcıların Doğu Akdeniz ABİGEM Direktörü İdil Teoman’a teşekkür ettikleri programın finalinde Nadir Naseh’in Antakya’ya özgü sedef işçiliği ile işlenmiş tavla takımı hediyesi takdim edildi.
Doğu Akdeniz ABİGEM Direktörü İdil Teoman çok yoğun ilgi gören seminerin 2.oturumu ekim ayında gerçekleşeceği bilgisini vererek “Konkordato” konusundaki faydalı bilgilendirmelerinden dolayı Av. Uğur Poyraz’a ve katılım gösteren herkese teşekkür etti.
Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.