Meşale Gazetesi

AK PARTİ ANTAKYA İLÇE TEŞKİLATINDAN ZİYARET

AK PARTİ ANTAKYA İLÇE TEŞKİLATINDAN ZİYARET

AK Parti Antakya İlçe Teşkilatı’nın ilçedeki mahallelere yönelik ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Serinyol,Tahtaköprü ve Maraşboğazı mahallelerini ziyaret etti.



Başkan Av.Emrullah Gülen, ziyaretlerde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti, kendilerine aktarılan sorun ve taleplerle ilgili istişarelerde bulundu. Emrullah Gülen, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti

“Çalışma planımız doğrultusunda mahallelerimizde hemşehrilerimiz ile buluşmaya, hasbihal etmeye ve dertleşmeye devam ediyoruz.


İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi İnandığın yolda yürü’’ bizlerde inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.

 Ziyaretlerimizde bizleri sıcak bir şekilde karşılamaları, içten ve samimi muhabbetleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla hemşehrilerimize şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.

Bir kez daha anladık ki bizler gönül insanları ile yoğunlaşmış bir memleketin çocuklarıyız. Onun için de gönül teşkilatçılığı sloganı ile çıktığımız bu kutlu yolda durmadan, dinlenmeden, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.