AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM GÜLER: HİÇBİR ZAMAN AYRIM YAPMAYACAĞIZ

AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HİÇBİR ZAMAN AYRIM YAPMAYACAĞIZ

AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI  İBRAHİM GÜLER:  HİÇBİR ZAMAN AYRIM YAPMAYACAĞIZ

Hatay’ın tüm ilçelerini kapsayan ziyaretlerini sürdüren AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,gittiği her ilçede büyük bir coşku ile karşılandı. Güler, ziyaret ettiği Defne, Altınözü, Kırıkhan, Kumlu, Belen ilçelerinde çok sayıda kanaat önderi ve kalabalık bir seçmen grubu tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Yerel seçim çalışmaları kapsamında, ilçeler de kanaat önderleriyle buluşan Güler, Hatay’ın uzlaşıdan, birlikte çalışma anlayışından ve istişareden yoksun bir şekilde yönetildiğini belirtti.
İbrahim Güler, İller Bankası’ndan Hatay Büyükşehir Belediyesine, ilçelerden katbekat daha fazla ödenek geldiğini ifade ederek, “Baktığınız zaman Hatay’ı yeni baştan inşa edecek bir bütçe var ve bu plan, program yokluğunda çarçur edilen bir bütçe. Hatay’da bir uzlaşıya ihtiyaç var. Birlikte çalışma, beraber hareket etme, toplumun dinamikleri ile fikir alışverişinde bulunup, kentin veya ilçenin gerçek ihtiyaçlarını, önceliklerini belirleyip, Hatay’ın birlikte imara ihtiyacı var. Bugün Hatay’da biz ondan yoksunuz.Hatay’ın kimliğini ortaya çıkarmak için daha güzel ve hak ettiği hizmetleri almış bir Hatay açısından önemli bir seçim. Hatay’ı hak ettiği kimliğine kavuşturmak için önemli bir seçim. Onurla, gururla, şerefle taşıdığımız bir kimliğimiz var. Aynı şekilde şehirlerin de kimliği olur. Hatay’ın da bir kimliği var tarihi, insanlık tarihi kadar eski, kadim bir kimliği var. Işıltısı, parıltısı, lezzeti aroması olan bir kimliği var Hatay’ın. Üstüne toz örtülmüş, ortadan neredeyse kaybolacak görünmeyecek bir kimlik halini almış. Biz AK Belediyecilik ile hep birlikte bu kimliğin üstündeki tozu üfleyerek Hatay’ın kimliğini ortaya çıkarmak için Ayrım Yapmadan geliyoruz.
YAKAMIZDA TÜRK BAYRAĞI OLACAK
Hatay’ın 15 ilçesinin Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını ifade eden Güler, “Hiçbir zaman ayırım yapmayacağız. ‘Bu mahalle bana fazla oy verdi’, ‘bu mahalleden oy çıkmadı’ deyip hizmetleri bölmeyeceğiz. Biz, devletin imkanlarını milletimizle buluşturacağız.
HATAY HİZMETLERDEN YOKSUN BIRAKILDI
Milletinin fikrinin alındığı, milletin görüşlerinin sorulduğu, milletin gerçek ihtiyaçlarının ne olduğu öğrenilen bir anlayış lazım bize. Allah nasip eder, büyükşehir belediye başkanı olursak Hatay’a milletin görüşlerini alarak hizmet edeceğiz. Bunu tüm ilçe belediye başkanlarımızla, resmi kurumlarımızla, meclis üyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla ve milletimizle bir ve beraber olarak sağlayacağız” dedi.
HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.