ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN BACA DENETİMLERİ

Bu kapsamda ekipler hava kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak amacıyla denetimlerini artırdı.

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN BACA DENETİMLERİ

Antakya’nın temizliğine verdiği önemi her platformda vurgulayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda Çevre Denetim birimi ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri kış mevsiminde artan soba, kalorifer gibi baca kullanımı nedeniyle vatandaşların temiz bir havayı soluyabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler hava kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak amacıyla denetimlerini artırdı. Ekipler, hava kirliliğine neden olan apartmanlarda baca denetimleri gerçekleştirdi. Çevre Denetim Birimi ekipleri çevre kirliliğine neden olan bacalarda denetimlerde bulunarak filtre takılması ve düzenli temizlenmesi konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca ekipler vatandaşların güvenliği için bacaların bakımını ve temizliğini unutmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. Çevre Denetim birimi ekipleri, şehir genelinde sorumluluk alanlarında olan tüm bölgelerde denetimlerin devam edeceğini açıkladı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.