AYAKKABICILIK ORTAK AKIL ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

AYAKKABICILIK ORTAK AKIL ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın, Ayakkabıcılık Ortak akıl çalıştayına katıldı. İzmir’de düzenlenen çalıştayın sektör adına olumlu bir çalıştay olduğunu belirten Aydın, toplantıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çalıştay sonrası bir paylaşımda bulunan Aydın, “Ayakkabıcılar umum Federasyonu Başkanımız Sayın Ahmet Aydan ın öncülüğünde düzenlenen ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Aynı zamanda İzmir Ayakkabıcılar odası Başkanımız Değerli Abimiz Sayın Yalçın Ata’nın ev sahipliğinde Organizasyonu  düzenlenen  Ayakkabıcılık Ortak Akıl Çalıştay toplantısına çeşitli illerden gelen Oda başkanlarımız ile birlikte katılım gösterdik. Hatay ilimizde Ayakkabıcılık Sektörümüzün  Sorunlarını dile getirerek bazı Kurum ve Kuruluşlara Raporlar düzenledik. Federasyon Başkanımız sayın Ahmet Aydan’a ve toplantıda bizlere ev sahipliği yapan Yalçın Ata   başkanımıza misafirperverliğinden dolayı şahsım ve Esnafımız adına teşekkür ediyoruz.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.