BAĞIMSIZ ADAYDAN ŞABAN DOĞRU’YA TAM DESTEK

BAĞIMSIZ ADAYDAN ŞABAN DOĞRU’YA TAM DESTEK

Önceki dönem YRP Antakya İlçe Başkanı ve Antakya Bağımsız Belediye Başkan adayı Cumali Helvacı ekibi ile Antakya Belediye Başkan adayı Şaban Doğru’ya tam desteğini açıkladı.

Yaklaşan 31 Mart yerel yönetimler seçimlerine giderken Hatay genelinde ve Antakya’da siyasette hızlandı. Yeniden Refah Partisi il binasında gerçekleştirilen bir tören ile tekrar Yeniden Refah Partisi saflarına katılan Cumali Helvacı; “Deprem felaketini yaşamış şehrimizin ihyasında görev almak, hizmetlerimizi Antakyalı vatandaşlara ulaştırabilmek için ekibim ile birlikte, Antakya Belediyesi yönetimine talip olduk, yaptığımız çalışmalarda memleketin içerisinde olduğu durumu çok iyi gözlemledik, analizlerimizi yaptık, ben ve arkadaşlarım bu hizmet yolunda en doğru ismin Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan adayı Şaban Doğru olacağı kanaati ile YRP Başkan adayımız Doğru’ya destek olma, çıktığı bu kutlu yolda yanında yürümeye karar verdik, gerek Antakya’da gerek Hatay Büyükşehir’de ve Hatay’ın birçok ilçesinde Yeniden Refah ile Hatay’a hakkettiği hizmeti getirmek için tekrar ekibim ile birlikte mücadelemizi Yeniden Refah Partisi saflarında eskisinden daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz, bu memleketin Yeniden Refah Partisi ile doğru, adil ve ahlaklı bir belediyeciliğe ihtiyacı var, bizim şehrimize borcumuz var, şehrimizin bize İhtiyacı var, bu düşünceler ile inşallah Yeniden Refah Partisi adayları ile Hatay genelinde bir çok ilçede Hatay’a hakkettiği hizmeti getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

HELVACI: ALLAH’IN İZNİYLE ANTAKYA’YA REFAH BELEDİYECİLİĞİNİ TAŞIYACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi il merkezinde gerçekleştirilen katılım töreninde YRP Hatay il sorumlusu İsmail Ahmet Polat Cumali Helvacı’ya parti rozetini takarak, hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Katılım töreninde YRP Hatay il Başkanı Galip Altınöz, Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı, HBB Başkan Adayı Dr. Nuri Parlak, Antakya Belediye Başkan adayı Şaban Doğru ve çok sayıda partili hazır bulundu. YRP Antakya Belediye Başkan adayı Şaban Doğru, Helvacı’nın bu güç birliği kararından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Antakya’ya hizmet için bizlere desteğini açıklayan Cumali Helvacı başkana teşekkür ediyoruz, hep birlikte omuz omuza, el ele vererek Antakya’da Yeniden Refah ile hizmeti getirmek için birlikte mücadelemizi vereceğiz ve Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı Antakya’ya Milli Görüş belediyeciliğini kazandıracağız” ifadelerini kullandı. Bu güç birliği ile YRP Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru kazanma yolunda iddiasını bir adım daha ileriye taşıdı, Helvacı’nın tekrar partiye katılım sağlaması ve destek açıklaması Yeniden Refah Partisi tabanında da memnuniyet ile karşılandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.