BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN BAYRAKLI MESAJ

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN BAYRAKLI MESAJ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatayspor’un Süper Lig’de kalmasını maç sonunda sahaya bayrakla inerek kutlamıştı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile birlikte coşkuyu yaşayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, lige tutunmayı başaran futbolcuların sahadaki sevincine ortak olmuş, soyunma odasında da futbolcuları ziyaret ederek, tebrik etmişti.

Başkan Öntürk, maçın bitiş düdüğünün ardından ligde kalmanın sevinciyle orta sahaya Hatayspor bayrağı dikmişti.Öntürk, Haziran ayında yapılacak kongrede takıma sahip çıkacaklarını ve oluşturacakları güçlü bir yönetimle yeni sezonda ‘küme düşme korkusu’ yaşamayan takımı kuracaklarının sözünü verdi.Mevcut yönetime seslenen Öntürk, “Yeni dönemde Hatayspor’u yönetecek listemiz hazır. Kulübü daha şeffaf ve hesapları bilinir olan, takımı başarıya taşıyacak bir yönetime teslim edeceğiz” dediği ifade edildi.Hatayspor’un hesaplarının temlikli olduğuna dikkat çeken Öntürk, “Kulübün önü açılmalı ve Özhan Pulat hocamıza yetkiyi vererek, yeni sezonun hazırlıklarını başlamalı” dediği ileri sürüldü.Öntürk, ayrıca gelecek sezon Hatayspor’un bayrağını daha yükseklere dikeceklerini sözlerine ekledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.