CHP PAYAS EMEKLİLER KOMİSYONU KURULDU

CHP PAYAS EMEKLİLER KOMİSYONU KURULDU

CHP Payas İlçe Başkanlığı, emeklilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve onların toplumdaki sesini güçlendirmek için ‘CHP Payas Emekliler Komisyonu’nu oluşturduğunu duyurdu.

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, her emeğin ve her tecrübenin değerini anlayarak, Payas ilçesindeki emeklilerimizin haklarını ve refahını savunma misyonunu üstlendi.

Başkan Keskin, “Emeklilerimiz toplumumuzun en kıymetli hazineleridir. Onların deneyimleri ve bilgeliği ile geleceğe yön vermek, emeklilerimize hak ettikleri saygıyı göstermek bizim için onurdur. CHP Payas Emekliler Komisyonu ile büyüklerimizin sesini daha yüksek duyuracak, onların hakları için etkin çalışmalar yürüteceğiz.” dedi.

Bu yeni oluşumla emeklilerin sosyal, ekonomik ve sağlık haklarına yönelik politikalar geliştirilecek, onların toplumsal yaşama katılımlarını teşvik edecek programlar düzenlenecektir. Ayrıca, emeklilik dönemlerini daha aktif ve üretken geçirmeleri için çeşitli etkinlikler planlanmaktadır.

CHP Payas İlçe Başkanı Keskin, tüm emeklileri ve toplumun ilgili kesimlerini bu önemli girişime destek olmaya ve komisyonun faaliyetlerine katılım göstermeye çağırıyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.