ÇİNÇİN: HATAY İÇİN DESTEĞE HAZIRIM

ÇİNÇİN: HATAY İÇİN DESTEĞE HAZIRIM

Geçmiş dönem Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti.

Başkan Yılmaz ile esnaf ve sanatkarların güncel sorunları üzerine istişarelerde bulunan Çinçin, esnafların sorununa çözüm bulunması amacıyla üzerine düşen her göreve hazır olduğunu kaydetti. Başkan Yılmaz’a çalışmalarından dolayı tebriklerini ileterek başarı dileyen Çinçin, memleketin ve esnafın ayağa kalkması için üzerine düşen her göreve daima hazır olduğunu kaydetti.

YILMAZ’DAN ÇİNÇİN’E TEŞEKKÜR

Başkan Aziz Fatih Yılmaz, esnaflara yönelik çok sayıda çalışmaya imza atarak takdir toplayan geçmiş dönem ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Yılmaz ziyaretle ilgili açıklamasında; “Çok Kıymetli Abim Hikmet Çinçin’i HESOB’ta misafir ettik. Hatay ile ilgili ve esnaf sanatkarlarımızla ilgili bilgi alışverişinde bulunarak memleketimizin yeniden ayağa kalkabilmesi için yapılabilecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi. Hbaer:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.