Cumhur İttifakı’nın başarısı için daha çok çalışacağız!

MHP Defne Teşkilatı Mart Ayı Olağan Yönetim Kurulu toplantısını yaptı. Toplantıya MHP İlçe Başkanı Ferit Kaplan, Başkan Yardımcıları Kemal Mengüllüoğlu, Metin Aydın, Rasim Pehlivan, Ahmet Kunduz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap Yasinoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Cumhur İttifakı’nın başarısı için daha çok çalışacağız!

MHP Defne Teşkilatı Mart Ayı Olağan Yönetim Kurulu toplantısını yaptı. Toplantıya MHP İlçe Başkanı Ferit Kaplan, Başkan Yardımcıları Kemal Mengüllüoğlu, Metin Aydın, Rasim Pehlivan, Ahmet Kunduz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap Yasinoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan, “Değerli Yönetim Üyelerim, Kıymetli Teşkilat üyelerim 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde cumhur İttifakının başarısı için göstermiş olduğunuz çalışmalar ve fedakarlıklar için sizlere canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Çamurlu ve çukurlu engellere rağmen gece gündüz mahalle mahalle, ev ev ziyaretler yaparak, büyük küçük demeden, çocuk yaşlı demeden, vatandaşlarımızla vatandaşlarımız için istişareler, bilgilendirmeler yaptınız. Bu çalışmalarınızdan dolayı emeklerinize sağlık, yüreğinize sağlık.  31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimine 2 haftadan daha az bir süre kaldı. Bugünden sonra Seçim gününe kadar bu yoğunlukta yorulmadan, yılmadan İl Başkanımızın bizlere, Defne İlçe Teşkilatına emanet ettiği Cumhur İttifakının Başarısı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Teşkilat olarak Defne İlçemizin 37 mahallesinde vatandaşlarımızın hak ettiği hizmet için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Mahalle Muhtarlarımız, muhtar adaylarımız başta olmak üzere, Okul, Dernek, Esnaf, İş adamları ziyaretleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar bizleri ağırlayan, tüm Defnelilere, muhtarlarımıza vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız bilsinler ki, Kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Hedefimiz Defne’ye hak ettiği hizmeti sunabilecek Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İbrahim Güler’in kazanmasıdır. Hedefimiz İbrahim Güler, Başkanımızın Defne’ye Defnelilere vatandaşlarımıza Belediyecilik hizmetlerini en hızlı ve en doğu şekilde sunmasını sağlamaktır. Şehrimizin, İlçemizin çukurlu, çamurlu yollardan kurtulması, hak ettiğimiz belediye hizmetlerini alabilmemiz için Cumhur İttifakının her anlamda desteklenmesi gerekmektedir.  Her bir üyemiz, her bir partilimiz ve yönetimdeki tüm arkadaşlarımızın her biri Milliyetçi Hareket Partisinin neferidir, temsilcisidir ve bu yönde çalışmalarını yapmalıdır.” dedi. Başkan Kaplan, 2019 Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili de şunları söyledi: “Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ, Genel Merkezimiz ve Hatay İl Başkanımız Sayın Murat Adal’ın verdiği kararlar doğrultusunda hareket ediyoruz. Cumhur ittifakının Defne ve Büyükşehirde başarılı olması için çalışıyoruz ve çalışacağız” dedi.Toplantıda ilçe Yönetim Kurulu’nun bugüne kadar yapılan faaliyetleri görüşüldü. Ardından Seçim öncesi son seçim sürecine yönelik eylem planlamaları istişare edildikten sonra İlçe Başkanı Ferit Kaplan toplantıya katılan tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.HABER : FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.