EĞİTİM BİR-SEN HATAY İL DİVANI TOPLANDI

EĞİTİM BİR-SEN HATAY İL DİVANI TOPLANDI
  • 29.10.2025 14:14
  • 0
  • 15
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şubesi, il genelindeki yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının katılımıyla düzenlenen İl Divan Toplantısı’nda bir araya geldi.

Toplantı, Kırıkhan İlçe Temsilciliği’nin ev sahipliğinde samimi ve verimli bir atmosferde gerçekleştirildi.

Eğitim-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, yaptığı açıklamada birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Kimyonoğlu, “Şube yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe başkanlarımızla birlikte bugüne kadar yürüttüğümüz faaliyetleri değerlendirip, önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz çalışmaların yol haritasını belirledik. Sendikal mücadelemizdeki kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyduk.” ifadelerini kullandı. Toplantının gündeminde, eğitim çalışanlarının hakları, yeni dönem toplu sözleşme süreci, teşkilat içi iletişim, eğitimde kalite ve motivasyon artırıcı çalışmalar gibi konular yer aldı. Başkan Kimyonoğlu, Eğitim-Bir-Sen’in yalnızca bir sendika değil, aynı zamanda eğitim camiasının sesi ve güvencesi olduğunu vurguladı.

EMEKTAR TEMSİLCİLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Toplantının sonunda sendikaya uzun yıllar emek veren temsilcilere anlamlı bir veda gerçekleştirildi. Payas İlçe Temsilciliği görevinden emekli olan İsmail Durgun ile Belen İlçe Temsilciliği görevinden ayrılarak Arsuz’da okul müdürlüğü görevine atanan Mehmet Faruk Gündüz’e sendikaya yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi. Başkan Kimyonoğlu, “Eğitim camiamıza ve sendikamıza katkı sunan değerli başkanlarımıza teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

KIRIKHAN İLÇE BAŞKANLIĞI’NA TEŞEKKÜR

Toplantının ev sahipliğini üstlenen Kırıkhan İlçe Başkanı Ali Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kimyonoğlu, “Misafirperverlikleri ve özverili çalışmalarıyla toplantımıza ayrı bir anlam kattılar. Bu tür buluşmalar, teşkilatımızın kenetlenmesi açısından büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu. Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube İl Divan Toplantısı, karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından geleceğe dair yeni hedeflerle son buldu. Katılımcılar, sendikal birliktelik ruhunu pekiştiren toplantının ardından Hatay genelinde eğitim alanındaki sorunların çözümü ve öğretmenlerin özlük haklarının güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ