EĞİTİMDE GÜVENLİK İÇİN İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİMDE GÜVENLİK İÇİN İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde, “Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Artırılmasına Yönelik İşbirliği Protokolü” toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya, eğitim camiasından yöneticiler, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve ilgili kamu kurumlarının temsilcileri katıldı. Toplantının ana gündem maddesi, öğrencilerin eğitim süreçleri boyunca karşılaşabilecekleri risk ve tehditlerin minimize edilmesi, güvenli bir eğitim ortamının sağlanması ve alınacak tedbirlerin arttırılması oldu. Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’in başkanlık ettiği toplantıda, okullarda güvenlik kültürünün geliştirilmesi, öğrenci sağlığı ve güvenliğiyle ilgili konularda farkındalık oluşturulması ve mevcut önlemlerin daha da güçlendirilmesi için atılacak adımlar ele alındı. İlçe Müdürü Tecimen, yaptığı konuşmada “Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almalarını sağlamak, en önemli önceliklerimizden biridir. Bu amaçla okul güvenliği konusunda kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek ve olası riskleri önleyici tedbirleri arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.