ALTINÖZÜ’NDE DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI

ALTINÖZÜ’NDE DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar Altınözü’ne bağlı Yunushan Mahallesi’nde düzenlenen programla anıldı.50 binden fazla şehidin verildiği depremin izleri silinmeye devam edilirken hayatını kaybedenler anılmaya devam ediyor. Bu çerçevede Yunushan Mahallesi’nde mahalle muhtarı Cuma Ürek’in ev sahipliğinde geleneksel birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Programa Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Milli Eğitim İlçe Müdürü Mehmet Güner, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda 6 Şubat asrın felaketi depremde hayatını kaybeden vatandaşlar, okunan Mevlidi Şerif’te duâlarla yâd edildi.

SARI: DEPREM ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM
Programda konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, deprem şehitlerini rahmetle andı. Başkan Sarı, “Yunushan Mahallemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine katıldık. Depremde hayatını kaybeden hemşerilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara geleneksel yemekler ikram edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.