GÜNEY AKADEMİ’DEN BEŞİKTAŞ’A TRANSFER

GÜNEY AKADEMİ’DEN BEŞİKTAŞ’A TRANSFER

2008 yılından bu yana İskenderun, Hatay ve Güney Bölgesinde başarıları ve basketbol okulundan yetiştirdiği sporcularıyla adından sıkça söz ettiren Güney Akademi Spor Kulübü, yine basketbol okulundan yetiştirdiği 2010 doğumlu Salih Atmaca’yı, Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin güçlü takımlarından Beşiktaş JK’ya transfer etti.

Haber ekibimize açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Nebil Özdemir: “Salih, 2019 yılında basketbol okulumuza adım attı. O günden bu zamana kadar çok çalışarak ve teknik ekibimizin de üstün gayretiyle ciddi bir gelişim gösterdi. Pandemi, deprem felaketi ve bunların kulübümüze yüklediği tüm olumsuzluklara rağmen böyle bir başarı yakaladıkları için kendilerini kutluyorum. Bir oyuncuyu bu seviyelere getirip, ülke basketbolunun hedef takımlarına transfer etmek çok büyük iş. Yeni basketbol hayatında sporcumuza başarılar diliyorum. Kendisini günün birinde Milli formayla göreceğimize de inancımız tam.” diye belirtti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.