HARİTA KIRMIZI OLDU! VAKA SAYISI YÜZ BİNDE 132,95!

HARİTA KIRMIZI OLDU! VAKA SAYISI YÜZ BİNDE 132,95!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla illere göre yüz binde vaka sayılarını açıkladı.

Vaka sayılarının açıklanmasının ardından yeni risk haritası paylaşıldı. Haftalık vaka oranlarına göre oluşturulan haritada mavi kategoride il kalmazken kırmızı kategorideki il sayısının 68’e çıktığı görüldü.

MAVİ KATEGORİDE İL KALMADI

REKLAM ALANI

Bakan Koca’nın paylaştığı harita üzerindeki verilerden yola çıkarak oluşturulan yeni risk haritasına göre, Türkiye’de mavi kategoride il kalmadığı, sarı kategoride ise sadece 6 ilin,turuncu kategoride ise 7 ilin yer aldığı görüldü.

68 İL KIRMIZI KATEGORİDE

Hemen hemen tüm Türkiye’nin kırmızı kategoride olduğu yeni risk haritasına göre araların-da Hatay’ın da bulunduğu 68 il yüksek riskli kategoride yer alıyor. Haftalık verilere göre kırmızı kategoride yer alan 68 il bulunuyor.

HATAY TURUNCU’DAN KIRMIZIYA DÖNDÜ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile yüzde ellinin üzerinde artış yaşanan il olan Hatay’da “Hayat Eve Sığar” uygulamasındaki risk haritası kırmızı-ya büründü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca , illere göre haftalık vaka sayısı haritasını yayınladı. Hatay’da 20-26 Mart haftasında yüzbinde 89,13 olan vaka sayısı 27 Mart-2 Nisan haftasında yüzbinde 132,95 oldu.      Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.