HATAY BİRLEŞEREK AYAĞA KALKAR

HATAY BİRLEŞEREK AYAĞA KALKAR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk Hatay Büyükşehir Belediyesinin kimsenin malı olmadığını hatırlatması ve “Bugün bende olur, yarın sende olur ama nihayetinde şehrin malıdır” şeklinde beyanat vermesi Hatay’ı bir bütün olarak mutlu etti.

Mehmet Öntürk bilindiği üzere İlçe Belediye Başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda konuşmuş ve seçim öncesinde de olduğu gibi birlik ve beraberlik mesajları vermişti. Mehmet Öntürk o konuşmada “Her Belediyemizin kendine özgü sorunları var. Belediye Başkanlarımızı toplantıya davet ettik ve sorunlarını dinledik. Sorunları hükümetimizim ilgili birimlerine ulaştırdık. Biliniyor ki her Belediyenin tıpkı Büyükşehir Belediyesi gibi kendine ait bütçesi var. Bütçelerimizi ortaya koyarız ve her ilçemiz için planlamamızı yaparız. Yaptığımız planlamamızı yaşama geçiririz. Bizde ayrı gayrı yok. Kentimizi ancak bu zihniyet ile ayağa kaldırabiliriz” demişti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün bu konuşmasını değerlendiren vatandaşlar ise Hatay’ın uzun yıllardır birlik ve beraberlik içinde yaşayan bir kent olduğunu hatırlatarak, “Hatay’ın bir an önce kalkındırılması gerekiyor. Bu ise ancak birleşerek ve birlikte hareket ederek olur. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün birleştirici bu söylemlerini duymak bu nedenle hem önemlidir hem de değerlidir. Umuyor ve diliyoruz ki kentimiz bir an önce ayağa kaldırılır. Sorunlarımızın çok olduğunun farkındayız. Ancak Mehmet Öntürk ve ekibine de inanıyoruz” dediler.

Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.