HATAY FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ BELGRAD’A GİTTİ

HATAY FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ BELGRAD’A GİTTİ
  • Güncel
  • 21 Mayıs 2025 16:54
  • A+
    A-

Hatay Fen Lisesi, Avrupa Birliği destekli Erasmus+ programı çerçevesinde yürüttüğü K210 projesi kapsamında önemli bir uluslararası eğitim hareketliliğine imza attı.

Okulun “Maths Mastery & Beyond” adlı projesiyle gerçekleştirilen ilk hareketlilik, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da başarıyla tamamlandı. Proje kapsamında Belgrad’a giden Hatay Fen Lisesi öğrencileri, matematik okuryazarlığını geliştirmeye yönelik çeşitli akademik etkinliklere katıldılar. Uluslararası ortaklarla birlikte yürütülen bu çalışmalar, öğrencilere hem matematiğe farklı bakış açıları kazandırdı hem de disiplinlerarası yaklaşımlarla problem çözme becerilerini geliştirme fırsatı sundu.

Akademik faaliyetlerin yanı sıra, öğrenciler Belgrad’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini de keşfetme imkânı buldu. Şehir turları, müze gezileri ve kültürel etkileşim etkinlikleri sayesinde öğrenciler, farklı bir coğrafyanın tarihsel dokusunu yakından tanıdı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.