TOYSAL: SAMANDAĞ’DA GERÇEK BELEDİYECİLİĞE AZ KALDI

TOYSAL: SAMANDAĞ’DA GERÇEK BELEDİYECİLİĞE AZ KALDI

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, Samandağ’ın gerçek belediyeciliğe kavuşmasına sayılı günler kaldığını belirtti. 

Cumhur İttifakı ortağı MHP ilçe Başkanı Hikmet Külahlı ile birlikte mahalle ziyaretlerini sıklaştıran Toysal, ziyaretlerle ilgili gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Belediyenin asli görevi olan hizmetleri halkımıza reva gören bu köhnemiş belediyecilik zihniyetine 31 Mart’ta son veriyoruz. Mahallelerimizin hasret kaldığı yollara, kesintisiz ve temiz akan suya kavuşmasına az kaldı. Sana Söz Samandağ! Depremde yıkılmamış ama dönüşüme muhtaç yapılar için kuracağımız dönüşüm ofislerinde, tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizde, ucuz erişimin esas alınacağı konut alanlarını yeni nesil şehircilik anlayışıyla imar edeceğiz. Depremde yakınlarını kaybetmiş ancak bir şekilde hak sahibi olmamış ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da yalnız bırakmayacak, evlerini ücretsiz şekilde kendilerine teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

SAMANDAĞ’IMIZA HİZMETLERLE NEFES OLACAĞIZ

Samandağ’ın hizmete muhtaç olduğunu ve yıllarca CHP elinde her geçen yıl biraz daha kötüye gittiğini kaydeden Toysal açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Biz bu milletin hizmetkârıyız. Yollarını eksiksiz olarak asfaltlayacağımız yaylalarımızı, cazip hale getirecek tüm gerekli altyapı ve donatılara kavuşturacak; hak ettiği turizm potansiyeline ulaştıracağız. Hemşehrilerimizin bizlere gösterdikleri teveccüh ve muhabbetten daha kıymetli bir şey yok. Birliğimizin gücüyle her şeyin üstesinden geleceğiz. Turistik amaçlı sahil yapılaşması planını acilen tamamlayacak; hemşehrilerimizin de sahillere ve denize erişiminin önündeki engelleri kaldıracağız.

İnanç, yayla ve dağ sporları turizmini geliştirecek; Hatay’ımızın kongre turizminin de merkezi haline gelmesini sağlayacağız.”

Samandağ’ın yıldızını parlatacaklarını ve turizmde öncü bir ilçe olacağını kaydeden Toysal, tüm vatandaşlardan Samandağ’da Cumhur İttifakı’na destek istedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.