HATAY’IN GÜNEŞİ HAKKARİ’DE IŞILDADI

HATAY’IN GÜNEŞİ HAKKARİ’DE IŞILDADI

Hataylı güzellik uzmanı dünya makeup şampiyonu Hatay’ın güneşi Güneş Altın, Hakkari ili Yüksekova ilçesinde DoubleTree by Hilton otelde düzenlenen törende Bosshair markasıyla ödüle layık görüldü.

40 ilden gelen güzellik uzmanı ve kuaförlerin katıldığı ve sunuculuğunu ünlü manken Tuğba Özay’ın yaptığı programda Bosshair markası adına ödülü Güneş Altın alırken, Boshair markasıyla Güneş Altın’ın yanı sıra Adana’dan Erhan Alcan Elazığ’dan Beytan Tanrıkulu da ödüllerini aldı. Nokta Kozmetik Firması sahibi Hüseyin Yüksel’in koordinasyonluğunu üstlendiği ödül gecesinin sunuculuğunu Tuğba Özay ve DJ Uğurcan yaptı. Güzellik sektöründe yer alan 11 firmanın yöneticisinin de katılım sağladığı gecenin sonunda DJ Onur Yıldız katılımcılara konser verdi.

ALTIN: BU GURUR HATAY’IN

Hataylı dünya şampiyonu Güneş Altın üst üste elde ettiği başarılarla Hatay’ın adını ulusal ve uluslararası arenada duyurmaya devam ediyor. Hatay’da sektörün öncüsü olan Altın, aldığı birincilik ve kazandığı başarılarla sektörün dünyada da akla gelen ilk ismi olmayı başardı. Son olarak doğunun kraliçesi olarak bilinen Hakkari Yüksekova’da kazandığı ödül ile başarısını perçinleyen Altın, başarının kendisini bugünlere getiren Hataylılara ait olduğunu kaydetti. Bosshair markası ile öncü olmaya devam edeceklerini kaydeden Altın, kaliteden ödün vermeden çalışmalarına devam edeceklerini belirterek güzelliğine güzellik katmak, fark yaratmak isteyen tüm vatandaşları şubesine beklediğini kaydetti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.