YEŞİLDAL: “HASTANEMİZİ 23 TEMMUZ’DA AÇACAĞIZ”

YEŞİLDAL: “HASTANEMİZİ 23 TEMMUZ’DA AÇACAĞIZ”

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 23 Temmuz’da hizmete açılacağını belirtti.
Çalışmaları yerinde takip eden Yeşildal, hızla süren çalışmalar sonucunda 23 Temmuz’da hastanenin yapımının tamamlanarak halkın hizmetine gireceğini belirtti. Önceliği sağlık tesislerinin inşasına verdiklerini belirten Yeşildal açıklmasında, “Defne Devlet Hastanemizin yapımını kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmamızın ardından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanemizin de yapımını hızla sürdürüyoruz. Seçim bitti, meclis çalışmalarımızı tamamlamamızın ardından çalışmaları yerinde görmek amacıyla Hatay’a geldik. İnşallah hastanemizi 23 Temmuz 2023 günü hizmete açacağız. Biz Hatay’ımızı ayağa kaldırmaya kararlıyız. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz. Başta sağlık kurumlarımız olmak üzere köy konaklarımızı ve kalıcı konutlarımızı inşa ederek vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarda emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya ve tüm personellere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.