HBB, ULAŞIMI RAHATLATACAK ADIMLAR ATIYOR

HBB, ULAŞIMI RAHATLATACAK ADIMLAR ATIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, altyapısı tamamlanan bölgelerde yol iyileştirme ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor.Yol Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda deprem ve çeşitli nedenlerle bozulan Antakya Odabaşı Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi ve Şirin Sokak’ta beton asfalt öncesi eski zemin söküm çalışmalarını tamamlayarak beton asfalt serimi gerçekleştiriyor.

ÇEVRE YOLU İLE YENİ SANAYİ ARASINA ALTERNATİF OLACAK

Antakya Çevre Yolu ile Hatay İl Jandarma Komutanlığı ve Yeni Sanayi Sitesi arasında bulunan yol, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bu güzergâhta sürücülerin kullanabileceği alternatif bir yol konumuna gelecek.Ekipler ayrıca Kırıkhan Güzelce Mahallesi Yusuflu mevkiinde de beton asfalt serimi öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı. Gerçekleştirilecek çalışmaların ardından yol, çevre mahalleler ile çiftçilerin de kullanabileceği önemli bir yol olacak.Yetkililer ihtiyaç olan ve altyapıları tamamlanan bölgelerde çalışmaların ara vermeden devam edeceğini bildirdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.