HÜSEYİN AKSOY ANTAKYA’NIN DOKTORU OLACAK

HÜSEYİN AKSOY ANTAKYA’NIN DOKTORU OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, depremle sarsılan Antakya’nın yaralarını sarmak için mücadele edecek.

Antakya’da sağlık camiasını sevilen simalarından olan başarılı hekim, binlerce vatandaşın derdine derman olarak halkın sevgilisi olmayı başardı. Aday adaylığına başvuru yaptığı ilk günden bu yana vatandaşların tam desteği ile karşılaşan Aksoy, Antakya’yı Antakyalılarla yönetmek için yola çıktığını açıkladı.

ANTAKYA’DA SEÇİMİN FAVORİSİ OLARAK GÖSTERİLİYOR

Antakya halkının gönlünde yatan başkan profiline tam olarak uyan Hüseyin Aksoy, 31 Mart öncesinde tüm kamuoyu yoklamalarında rakiplerinden önde görünüyor. Seçimi açık ara farkla kazanması beklenen Aksoy, sosyal medya hesabından kendisine destek olan herkese teşekkür ederek başkanlık yolculuğuna çıktı. Aksoy yayınladığı mesajda; “Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’e, MYK üyelerimize, Parti Meclisimize, Antakya Belediyesi Başkan Adayı olmam konusunda güvendikleri için ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. 6 Şubat ve sonrasında yaşanan depremin yıkıcı etkilerinden en çok etkilenen ilçelerimizin başında gelen Antakya’nın yeniden ayağa kalkması, yaralarının sarılması için hiç kimseyi ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan çalışacağız. Antakya’da belediyecilik anlayışını baştan aşağıya değiştirecek, vatandaşın hak ve hukukunu koruyacak, mağdurun yanında olacak, yeni yaraların açılmasına izin vermeyeceğiz.

“ANTAKYA’YI RANTA TESLİM ETMEYELİM”

Bu dönüşüm süresi içerisinde önceliğimiz insan olacak, sosyal belediyecilik anlayışımız ile yaraları saracak, her vatandaşımıza dokunmaya odaklanacağız. Sorunları birebir yerinde çözeceğiz. Barınmadan, eğitime, sağlıktan yeni sosyal donatı alanlarına kadar ilçemizin iyileştirilmesi için birlikte olmak, nitelikli ve dirençli bir kent yaratmak için mücadele etmek zorundayız. Güçlü ve umut veren gerçek değişim için bana inanın! Bugüne kadar yalnız bırakılan, sessiz bırakılan, kimsesiz bırakılan, garip bırakılan, ranta kurban edilen Antakya’yı birlikte ayağa kaldıracağız. Antakya’ya dayatılan bu karanlığa karşı omuz omuza verecek, ay yıldızlı bayrağımız altında huzuru yeniden bu şehire getirecek, sahada ve sokakta Antakya’nın sözcüsü ve hizmetkarı olacak, kararlılıkla gün geçmeden hemen çalışmalara başlayacağım. İnanın, güvenin, hedefe ve bu büyük değişime birlikte yürüyelim. Antakya’yı ranta teslim etmeyelim” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.