İSKENDERUN HGC’DEN, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

İSKENDERUN HGC’DEN, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

İSKENDERUN HGC’DEN, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay’ı Hatay Gazete-ciler Cemiyeti İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez ve temsilcilik üyeleri ile birlikte ziyaret ettiler.
YEREL BASIN’A BAŞARILAR


İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, ziyarette İskende-run’da görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek konuşmasını şöyle sürdürdü: İlçemiz de Yerel Basın önemli bir görevi ifşa etmektedir. Zor koşullar altında saat mefhumu olmaksızın çalışan tüm Medya mensuplarına başarılar diliyorum. Kamuoyunu bilgilendirmek halkın aydınlanması açısından büyük önem arz ediyor dedi. Huzurumuzu Ve Güvenliğimizi Size Borçlu-yuz Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için 24 saat çalışan Emniyet mensuplarına başarılar dileyen Başkan; Sönmez ”Can ve mal güvenliğimizin teminatı, vatanın bölünmez bütünlüğü ve bayrağımızın dalgalanması için canlarını vermekten kaçınmayan kahraman polislerimizin varlığından daima onur duyuyoruz.. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bir dönem de tüm polislerimizin yüce Mevla’m yar ve yardımcısı olsun. Cenabı Allah onları kazadan ve beladan korusun. Vatan, bayrak ve vazife uğrunda Şehit olan tüm Polis kardeşlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları Şad mekânları cennet olsun.” İskenderun’da başladığınız yeni göreviniz-de de şahsım ve üyelerim adına hayırlı görevler dileriz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da emniyet teşkilatımızın yanınızdayız” diye konuştu. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.