LOKMALAR ANNE ELİ DEĞMİŞ GİBİ

LOKMALAR ANNE ELİ DEĞMİŞ GİBİ

Özel günlerimize zerafet katan bir tatlıdır Lokma.Kimi hayrına kimi sevabına kimi ise damak zevkine döktürür bu muhteşem lezzeti.Heleki Lokmayı  sıcak sıcak çıtır çıtır bulabildiyseniz inanın lezzetine doyamazsınız.

Asrın felaketi sonrası zorunlu olarak geldikleri Altınözü’nde kendi imkanları ile öğrendikleri müşebbek tatlısı sunumları ile yoğun ilgi gören Fadime Yardımcıoğlu ve Sermin Yardımcıoğlu son dönemde ürün portföylerine ekledikleri lokma lezzeti ile tadanlara tıpkı anne eli değmiş gibi ifadeleri kullandırıyorlar.

Haftanın altı günü Altınözü Sanayi Sitesi Ramazan Otomotiv yanında özel olarak dizayn edilmiş araçlarında müşebbek tatlısı pişiren  Fadime Usta  ve Sermin Usta lokma lezzetleri ile de tam not almayı başardılar. Yaklaşık 5 aydır  müşebbek tatlısı ustasıyım diyen Fadime Yardımcıoğlu gelen yoğun talep üzerine Lokma dökmeye başladıklarını söyleyerek başladığı açıklamasında:” Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Bizim tatlı sektörüne girmemizde  büyük hayallerimizden  biri olan  yöresel yemekleri yapabileceğimiz  bir işletmemizin  olması büyük rol oynadı. Yaşadığımız deprem sonrasında zorunlu olarak geldiğimiz Altınözü Karsu mahallesinde ne yapabiliriz diye düşünürken birden aklımıza müşebbek tatlısı yapmak geldi.Yalnız her mesleğin olduğu gibi bu mesleğinde erbapları pek de bu işi öğretme taraftarı olmadıklarından Sermin ablam ile birlikte bizde kendi kendimize bu işi becerebiliriz dedik ve kolları sıvadık.Önce evimizde deneme yanılma yolu ile yapmaya başladık.Ne zaman ki biz kendimiz yaptığımız tatlı lezzetini beğendik işte o zaman en büyük destekçimiz eşim devreye girdi ve bizim şuanda faaliyet gösterdiğimiz aracı hazırladı.İsimlerimizin baş harfini kullanarak  SEFA Tatlıcılık olarak sektörde bizde varız dedik.

Son dönemde Müşebbek tatlımızı çok beğenen müşterilerimizin yoğun talepleri doğrultusunda Lokma dökmeye karar verdik.Ve lokma olayını da kendi çaalarımız ile öğrenerek en leziz hali ile müşterilerimize sunmaya başladık.Aldığımız dönüşler ve yoğun talep lokma konusunda da ne derece başarılı olduğumuzu gösterdi bizlere. Hal böyle olunca da bizde Lokma konusunda günlük kapasitemizi arttırmaya başladık.Fiyatlarımız uygun,Hijyen olmazsa olmazımız ve müşteri memnuniyeti üzerinde önemle durduğumuz unsurdur. İlk günlerde müşebbek pişirimi yapan iki bayanı gören ve şaşıran müşterilerimiz Lokmalarımız ile birlikte  artık bize tamamen alıştılar. Bizde mesleğimize iyice alıştık bu arada.Muhteşem müşebbek ve Lokma  lezzetimiz için herkesi Altınözü Sanayi Sitesi Ramazan Otomotiv yanında bulunan mütevazi aracımıza bekliyoruz.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.