LÜTFÜ SAVAŞ, SERİNYOL -MADENLİ YOLU İÇİN YAN ÇİZİYOR

LÜTFÜ SAVAŞ,  SERİNYOL -MADENLİ YOLU İÇİN YAN ÇİZİYOR

HBB başkanı Lütfü Savaş; Daha önce bu yolu Büyükşehir olarak biz yapacağız dediği Serinyol-Arsuz madenliyi birbirine bağlayacak yolu  yapmamak için çeşitli bahanelerin arkasına sığınmaya başladı.

Antakya-Arsuz mesafesini oldukça azaltacak yolu yapmamak için çeşitli bahanelere sığınmaya başlayan HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın bu tutumu Hatay kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. Katıldığı televizyon programında AK Parti Hatay Milletvekillerini suçlarken Eski Bakan Sadullah Ergin’e övgüler yağdıran Başkan Savaş Eski Bakan Sadullah Ergin ‘nin telefonda hallettiği hizmetleri, şimdiki vekiller 100 günde yapamıyor diyerek, DEVA Partisine göz mü kırpıyor! Yoksa gündem yaratmaya mı çalışıyor?

Konuyla ilgili olarak, konuk olduğu bir TV programında açıklama yapan Savaş “Serinyol-Madenli yolunun yapılması için gerekli izinleri alacağız diye söz veren iktidar Milletvekillerinden ‘tık’ yok diyerek dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor. Üstelik başkan Savaş Madenli yolu ile ilgili daha önce AK Parti Hatay milletvekilleri, İlçe belediye başkanları ve HBB meclis üyeleri ile ilgili görüşüp ılımlı sonuçlar aldığını çoğu yakın geçmişte meclis toplantısında şahit olmuştuk. Ancak şimdi hiçbir şey olmamış gibi çıkıp eski bakan Sadullah Ergin’in ismini anarak DEVA Partisini gündeme mi taşımak istiyor?  HBB Başkanı Lütfü Savaş ; Gerekli izni versinler, hemen yaparız. İktidarın Hatay Milletvekili, ilgili Bakanlıktan gerekli izni neden alamaz ki?” diye soran diyen HBB Başkanı Lütfü Savaş “Eski Bakan Sadullah Ergin ile rakiptik. Ancak onun bir telefonda hallettiği hizmetleri, şimdiki vekiller  100 günde yapamıyor” diyerek, bazı hizmetlerin neden geciktiğini paylaştı. Anlaşılan o ki 2021 yılında Hatay halkı çok renkli sahnelere şahit olacak. Haber: Ferit Lif

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.