MKÜ’DEKİ ÇOCUKLAR BU BAYRAMDA DA UNUTULMADI

MKÜ’DEKİ ÇOCUKLAR BU BAYRAMDA DA UNUTULMADI

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından büyük bir görevi üstlenen Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi, hastane bahçesine kurulan sahra hastanesi ile binlerce depremzedeye hizmet vermeye devam ederken, geleneksel hale getirilen çocukların bayramlarını kutlama etkinlikleri de unutulmuyor.

Hatay MKÜ Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Çiğdem El, önderliğinde sahra hastanesinde tedavileri süren çocukların bayramları kutlandı. Gerçekleşen etkinlikte çocukların hem tedavilerinin sağlandığı hem de hayranlarının kutlandığını ifade eden Çiğdem El, “Asrın felaketine tanıklık eden çocuklar sahra hastanemizin çocuk servisi çadırında, deyim yerindeyse oyun çadırında gibi hem tedavilerini aldılar hem de eğlendiler.

İlk günden itibaren azim ve gayretli çalışmalarıyla moral ve motivasyon kaynağımız olan rektörümüz Veysel Eren’in de oyuncak hediyeleri takdimi ile çok daha mutlu olan çocuklarımızın mutluluklarına şahitlik ettik. Başhekim yardımcısı Hülya Peker ve başhemşire yardımcısı Senem Yüksel’in şekerleme ikramları ile çocuklarımız çocukluklarının en kıymetli anılarından olan şeker bayramını tatmış oldular. Dileğimiz yarının büyükleri olacak çocuklarımızın bu acı günleri en hafif şekilde atlatmaları ve yarınlara daha umutla bakabilmelerine katkı sağlamaktır” dedi.

Çiğdem El, hastane içi yada bahçesi fark etmeksizin, çocukların dini ve milli bayramlarını en güzel şekilde kutlamaları için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.