MUĞLA’DA DEFNELİ BİR KAYMAKAM

MUĞLA’DA DEFNELİ BİR KAYMAKAM

Muğla ili Kavaklıdere ilçesi Kaymakamlığı görevine atanan Defne ilçesi doğumlu Çiğdem Dede hem Hatay’ın hem de Defne ilçesinin gururu oldu. Son olarak Hatay İl Göç İdaresinde Uzman Yardımcılığı görevini yürütürken sınavlara giren ve elde ettiği başarı ile birlikte görevinden istifa ederek deprem bölgesi görevlendirmesi kapsamında Gaziantep iline koordinatör Kaymakam olarak atanan Çiğdem Dede, geride bıraktığımız Nisan ayından itibaren aslen ataması yapılarak Muğla Kavaklıdere Kaymakamlığı görevine getirildi.

Doğma büyüme Defneli olan Kavaklıdere Kaymakamı Çiğdem Dede, baba tarafından Yeşilyazı anne tarafından ise Harbiyelidir. Çocukluk dönemini Çekmece mahallesinde geçiren Çiğdem Dede, Kaymakamlık mesleğini yıllardır istediği ve bu göreve gelebilmek için gecesini gündüzüne katarak sınavlara hazırlanan bir isimdi.

ÇİĞDEM DEDE KİMDİR?

REKLAM ALANI

Kaymakam Çiğdem Dede, Hatay İli Defne ilçesinde doğdu. 2010 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. İl Göç Uzman Yardımcılığı ve Deprem Bölgesi görevlendirmesi kapsamında Gaziantep İlinde Koordinatör Kaymakam olarak görev yaptı. 30.04.2024 tarihli İçişleri Bakanı oluru ile Kavaklıdere’de görevlendirildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.