ÖĞRENCİLERE ”TATİL ZİLİ” ÇALDI

ÖĞRENCİLERE ”TATİL ZİLİ” ÇALDI

Defne kaymakamı Nevzat Şengök ve ilçe milli eğitim müdürü Kemal gülistan ile Defne belediye Başkanıİbrahim Güzel karne dağıtım törenine katıldı.

Eren Küçükkaya Anaokulu ve Aşağı Okçular İlkokulunda 2021-2022 Eğitim öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi dolayısıyla düzenlenen Karne Dağıtım Proğramına Kaymakamı  Nevzat Şengök, Defne Belediye Başkanı  İbrahim Güzel, Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Hayırsever Bülent Küçükkaya, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Kaymakam Defne Belediye Başkanı, Müdür ve Hayırseverimiz öğrencileri tebrik ederek karnelerini ve karne hediyelerini verdi. Karne dağıtımı sırasında öğrencilere tatili nasıl değerlendirmeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu. Daha sonra öğretmenlerle de sohbet eden Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Müdürümüz ve Hayırseverimiz tüm idarecilere, öğretmenlere, öğrencilere, velilere sağlıklı ve huzurlu bir tatil diledi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.