SERUMU ÇIKARIP NİKAH KIYDI

SERUMU ÇIKARIP NİKAH KIYDI

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli rahatsızlığı dolayısıyla hastanede serum takılı iken serumu çıkartarak daha önceden söz verdiği bir askerin nikahını kıydı.

Kumlu’yu hizmetlerle ihya eden Başkan Deli, yaptığı son hareket ile de takdir toplamayı başardı. Başkan Deli, unutulmayacak o anlara yönelik açıklamasında; “Kıymetli komutanımız büyüğümüz Süleyman Yildir abimin kıymetli Teğmen kızı ve Üsteğmen Damadının nikahını serumumu çıkartıp kıymak benim için büyük onurdu. Askerlerimizin hem kahraman babalarının ve hem de kendilerinin canları pahasına vatanımıza yaptıkları hizmetlerinin yanında onların nikahlarını kıymak benim için dünyanın en büyük hizmetlerinden biriydi. Gençlerimize hem evlik hayatlarında hem de vatan vazifelerinde bir ömür boyu mutluluklar dilerken, ailelerinin akrabalıkları bir ömür boyu sürsün diyoruz. Rabbim tırnağımıza taş değdirmesin” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.